Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2016. Szeptember 21. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Édes ünnep és egészséghétvége

Édes ünnep és egészséghétvége

Szeptember végén-október elején művészi csokicsodákat ízlelhetünk meg a Dumtsa Korzón, s mindezt nyugodt szívvel, hiszen a következő hét programjai tornával, jógával az egészség jegyében telnek.

Szeptember 30. – október. 1-2. II. Szentendrei Édes Ünnep

Fiatal és tehetséges csokoládékészítők alkotásai, receptjei, programjai várják a látogatókat.

A Csokikult keretében a város kedvenc helyei kínálnak csak erre a hétvégére készített csokoládés ételeket, italokat, desszerteket. A GastroArt-on pedig egymásra talál gasztronómia és a művészet: együtt alkotnak szentendrei művész és cukrász-chef párok.

Október 7-8-9. Családi és egészséghétvége a Korzón

Egészségközpontú, családi programokkal vár a Korzó ezen a hétvégén! Kóstolhatunk Parajdi sóval készült termékeket, ki lehet próbálni a gerinctornát, különféle masszázsokat, a JógaTér sátor pedig testi-lelki feltöltődés helyszíne lesz, többek között gyerek és felnőtt jógával.

A rendezvényekre a belépések ingyenesek!

Fotó: szentendre.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 02. 07:41, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 02. 07:37, vasárnap | Sport

Bajnokok Ligája - Tizenötödször nyert a Real Madrid

A Real Madrid nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírását, amelynek szombati döntőjében 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a londoni Wembley Stadionban.