Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2012. Május 07. 14:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bepasizott az RTL felfedezettje ? Át is változott

Bepasizott az RTL felfedezettje ? Át is változott

VV Vera élete nagyot fordult mióta befejeződött számára a ValóVilág. A lány teljesen átalakult és már nincs egyedül.

Sokan kritizálták VV Verát a játék során. Egyesek belekötöttek a megjelenésébe és a viselkedésébe is. Talán éppen a negatív megjegyzések ösztönözték arra a lányt, hogy drasztikusan megváltoztassa megjelenését. Fogyott és fekete tincseit szőkére festette. Vera láthatóan jól érzi magát a bőrében. Vélhetően ennek köszönhető, hogy végre rátalált a szerelem is. A Reflektor magazinban elmondta, barátja kicsit idősebb, mint ő, sokat dolgozik, de pont annyit töltenek együtt, amennyit kell. Vera egyelőre nem akart többet elárulni titokzatos lovagjáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.