Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Február 14. 10:38, csütörtök | Helyi
Forrás: PMRFK

Balfácán szentendrei fegyveres rabló - érvénytelen belga frankot rabolt

Balfácán szentendrei fegyveres rabló - érvénytelen belga frankot rabolt

Fegyveres rablás kísérletének bűntette miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki kedden egy szentendrei utazási irodát rabolt ki. Érvénytelen belga frankot zsákmányolt!

Ahogy ígértük a szentendrei fegyveres rablás részletei: Az elkövető kedden 09:10 óra és 09:20 óra közötti időben ment be egy szentendrei utazási irodába, ahol a kabátja alól feltehetően egy fegyvert vett elő és az irodában egyedül tartózkodó 54 éves alkalmazottat megfenyegette, majd készpénz átadására szólította fel. A hölgy elmondta, hogy nincs nála pénz, mire a férfi a kasszát megnézte, de az valóban üres volt. Ekkor ismételten megfenyegette a nőt, aki ennek hatására átadott a férfinak egy ismeretlen névértékű, érvénytelen belga frank bankjegyet.

Az elkövető ezt követően a helyszínről elmenekült.

A bűncselekmény során lövés leadására nem került sor, személyi sérülés nem történt.

Az ügyben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06(1)443-51-10-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es rendőrségi hívószámokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.