Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2016. Június 21. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Velvet

Baleset a Szentendrei úton

Baleset a Szentendrei úton

Egy ember megsérült, több autó összetört a Szentendrei úton tegnap délután, miután ketten is nekihajtottak az egyik villanyoszlopnak.

A Szentendrei úton, a főváros felé vezető oldalon rontott el nagyon valamit hétfő délután egy sofőr és döntött ki egy villanyoszlopot. A malőrnek köszönhetően viszont egy másik autós is elég rosszul járt, az ő szélvédője is betört.

Fotó: velvet.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 29. 07:20, szombat | Sport

Az UEFA játékvezetőinek főnöke szerint nem ért büntetőt Orbán belépője a skótok ellen

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) játékvezetőinek főnöke szerint Facundo Tello helyes döntést hozott a németországi Európa-bajnokságon, amikor nem ítélt büntetőt a skótoknak Willi Orbán belépőjéért.