Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Március 31. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Állatkórházból lopott egy szentendrei nő

Állatkórházból lopott egy szentendrei nő

A szentendrei rendőrök két vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 44 éves nőt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség és orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Judit 44 éves szentendrei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves nő 2016. március 26-án 20 óra 30 perc körüli időben – eddig ismereten társával együtt – megjelent egy szentendrei állatkórházban, amelynek helyiségeit körbejárták, majd a gyanúsított bement a gyógyszertári részbe és az íróasztal egyik fiókjából készpénzt tulajdonított el. A nő, miután meggyőződött arról, hogy cselekményét senki nem látta, társával együtt távozott a helyszínről.

A feljelentést követően a szentendrei nyomozók a beszerzett adatok eredményeként rövid időn belül azonosították B. Juditot, akit 2016. március 29-én 17 óra 50 perckor a lakásában elfogtak és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során a rendőrök találtak egy fotós táskát, amiben egy nagy értékű fényképezőgép, objektívek, szűrők és egyéb, fotózáshoz szükséges kellékek voltak. Ezekről a nyomozók megállapították, hogy ismeretlen tettes 2015. november 20. és november 23. közötti időben egy szentendrei lakásból tulajdonította el, amelynek kapcsán a Szentendrei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott és elrendelte a tárgyak körözését. B. Judit a lopásból származó értékeket ismeretlen helyen és időben megszerezte, majd a lakásában tárolta, ezért őt a nyomozók orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a nő előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára