Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. December 07. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén - PROGRAMOK

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén - PROGRAMOK

Adventi vásár, ünnepi programok és kiállítások várják idén is a szentendreieket és az idelátogatókat a díszbe öltöző belvárosban Szentendrén. November 30-tól január 5-éig ezúttal is Adventtől Vízkeresztig Szentendrén.

A négy adventi vasárnapon már hagyományosan közösen gyújthatunk gyertyát a Fő téri adventi koszorún, melynél a város óvodásai adnak majd elő műsorokat, illetve utána a belváros pékségeinek és TDM szervezetnek köszönhetően pogácsával, forralt borral és teával kínálják a jelenlévőket az Adventtől Vízkeresztig Szentendre szervezői. Mindemellett lesz utcai táncház és számos zenei program is.

Az adventi vásár sem maradhat el, melynek helyszíne a Dumtsa Jenő utca, ahol kézműves, iparművészeti és helyi termékekből, finomságokból lehet majd válogatni. A vásározás mellett szabadtéri programok, egyebek közt tűzzsonglőr bemutató, bábelőadás és különböző zenés előadások is várják a közönséget. Így például a Színházművészeti Főiskola hallgatóinak Piros alma című előadása, az Újévi koncert a Városháza dísztermében, a Dunazúg TáncEgyüttes és barátai karácsonyi gálaműsora a városi színházteremben, a Musica Beata kórus karácsonyi hangversenye a Péter-Pál templomban, valamint a Kecskés együttes régizenei koncertsorozata.

Az adventi rendezvénysor mellett a szentendrei Fő téren közösen is búcsúztathatjuk majd az óévet éjféli koccintással, tűzijátékkal és utcabállal a „Csavard fel a Főteret!” című programon.

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén PROGRAMFÜZET!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára