Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2016. Május 02. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lájk.Startlap

A balesetet okozó BMW-st keresi az egész ország

A balesetet okozó BMW-st keresi az egész ország

Az autósnak választania kellett: vagy átmegy a szembesávba, vagy eltrafálja a villanyoszlopot, utóbbi mellett döntött. Aki miatt mindez történt, elmenekült, az autója típusát már 17 ezren osztották meg a Facebookon.

A baleset április 28-án történt nem sokkal 14 óra előtt Szentendrén, az eset részleteit az autó vezetője a Facebookon írta le.

A bejegyzés szerint a srác egy szürke BMW mögött kanyarodott rá a 11-es főútra, majd a külső sávból indexelve a belső sávba ment. A poszt szerint a BMW szinte ugyanekkor, egy pillanatnyi indexelés után beérkezett a belső sávba, ahol viszont már ott volt a másik autó. A srác az ütközés elkerülése érdekében vészfékezett, majd az út közepére rántotta az autót.

“Két lehetőségem volt: vagy áttérek a szembe sávba, frontálisan karambolozok valakivel és nekicsapódok a buszmegállóban várakozó mintegy 15 diáknak, vagy az oszlopot választom. Amint látjátok, az oszlop mellett döntöttem.” – írta Jakab. Hozzáttette: az orvosi vélemény szerint mivel az autóban nem volt légzsák, csupán a szerencsén és a biztonsági övön múlott, hogy nem vesztette életét a helyszínen.

“Cserbenhagyásos balesetről van szó, ami nagyon súlyos bűncselekménynek minősül. Az elkövető gépjármű egy ezüst színű BMW E60 xdrive 525d, vagy 520d” – áll a posztban.

A BMW nincs meg, a baleset után meg sem állt. A fiatal a facebookozók segítségét kéri, reméli, voltak szemtanúk, és előkerül a balesetet okozó autó.

Erről szóló bejegyzés>>

Fotó: facebook.com (Jakab Schramkó)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.