Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Cégregiszter | Egyesületek- szakosztályok

Szentendrei Kosárlabda SE

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés.

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés. 8-10 éves gyerekeket toborzunk mini kosár csapatunkba. A kezdőket az alapokról elindulva neveljük, iskolázott jól képzett játékosokká. Edzéseket, a legkisebbeknek heti kétszer, az idősebbeknek háromszor majd négyszer tartunk. Helyszín a Szent András Iskola és a Ferences Gimnázium.
Edzőink Maljković Boris szakmai igazgató, Szép Márton valamint Németh Kristóf.

Minden korcsoportban folyamatosan várjuk a jelentkezőket, de a 1993 és 1999 között született új játékosokat, csak próbajáték után, edzőink ajánlásával tudjuk leigazolni.
A 2013/2014-es évadban öt csapatot indítottunk Serdülő, Kadett, Junior és Felnőtt korcsoportban, a Budapest ill. Pest Megye és Országos bajnokságokban. Az idei szezonban külön Lány csapatot is indítottunk a Pest Megyei bajnokságban.

A gyerekeket nem terheljük eredménykényszerrel a mérkőzések alapvetően a tanulást, a fejlődést szolgálják. A folyamatos előrelépés lehetőségét szem előtt tartva egyesületünk felnőtt csapata idén is az NB II. bajnokságban méretteti meg magát.

A játékosok egyéni fejlődését tekintjük alapvető célunknak, amelyre garancia edzőink magas fokú tudása és felkészültsége.

Egyesületünk továbbra is önfinanszírozó formában működik, vagyis a beszedett tagdíjak fedezik a terembérletek költségét, az edzők díjazását, felszereléseket, a versenyeztetés költségeit. Az elnökség és a csapatkapitányok – valamennyien aktív szülők – lelkesedésből, díjazás nélkül végzik munkájukat. A nevelési hozzájárulás korosztálytól függően 7.000 - 10.000 forint havonta.

Számlaszámunk:
Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület
10700550-44139906-51100005

Minden további kérdésre szívesen válaszolunk:
Könczöl Attila elnök

kapcsolat

Térkép