Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Cégregiszter | Sísuli, síoktatás

Pismány Sísuli

2000 Szentendre Napos sétány 47

Pismány sísuli, síoktatás csoportoknak, egyéneknek

Célunk a síiskola létrehozásával, az volt, hogy minél több gyerekkel és nem utolsó sorban felnőttel is megismertessük és megszeretessük a síelést. Gyermekeink számára a síelés nemcsak egy sport, hanem a mozgásfejlesztés mellett 1 óra játékos időtöltés a szabadban. Síoktatópályáinkat, Pismány hegy jó levegőjű természetes lejtőjén, gyönyörű panorámával rendelkező területen alakítottuk ki A műanyag sípálya alkalmas sí, és snowboard oktatásra a hó nélküli időszakokban is. Tanfolyamaink Szeptemberben indulnak, és Április végéig tartanak.

A két műanyag oktató pályánk kialakításánál legfontosabb szempontunk a kezdők, síeléssel ismerkedők, illetve a haladó síelők oktatásának különválasztása volt. Szakképzett oktatóink segítségével a kicsik és kezdő síelők könnyen és játékos formában elsajátíthatják a síelés alapjait. Oktatásuk a kevésbé meredek / 11% -os / 30 méter hosszú, 10 méter széles pályán történik. A meredekebb lejtésű pálya / 20%-os / kiválóan alkalmas a haladó csoportok, a már gyakorlott síelők, újrakezdők, sí tudásának, technikájának fejlesztésére. Mind a kettő pályánál 2 új sílift segíti a dombra való feljutást. Foglalkozásainkhoz sífelszerelés bérelhető a helyszínen.

Maximális csoportlétszám 8 fő. Minden 6. gyerek után biztosítunk egy második oktatót. Lehetőség van a helyszínen komplett sífelszerelés bérlésére is. Az oktatás hétköznap a koradélutáni óráktól estig tart, hétvégen egész nap zajlik. Pályáink esti kivilágítása is megoldott. Hétköznaponként délelőtt óvodások és kisiskolások oktatása zajlik szeptembertől áprilisig.

Délelőtti tanfolyamainkra várjuk óvodai, illetve iskolai csoportok jelentekését.

További szolgáltatások

  • -Síoktatás, Snowboard oktatás,
  • -Téli sítábor, nyári vitorlás tábor,
  • -Sítábor felkészítő intenzív sítanfolyam

kapcsolat